јавете сe: +389 34 320 877
Македонски English

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Дома
Макс централа

Секогаш се работи интензивно на модернизацијата на производството. МАКС е поборник на најновите технологии и со мноштво на технички иновации во производството цврсто стои ориентиран према иднината. Како и секогаш се води грижа за најдобар квалитет на производите, така МАКС ја потврдил својата грижа за квалитет со добивање на сертификат за HACCP , едно важно одличје на пазарот на храната.

Нашето Мото гласи: "зачинето задоволство".