Loading...

Прехрамбена индустрија МАКС

Оригано

артикал пакување
Оригано 50g 50/1

Опис

Оригано зачинот дава вистинска арома на секоја пица. Одличен додаток на свежи салати и доматен сос, убаво ги зачинува: чорби, супи, мелено месо, печења, месо печено на скара и разни други гурмански специјалитети.

Комбинација на Босилек, сол и црн бибер е ненадмината во зачинување. Ориганото со својата содржина на етерските масла богати со тимол ја подобрува и олеснува пробавата.

Внимателно постапувајте со оригано зачинот, храната е лек, зачинот ја збогатува храната, ги истакнува нејзините добри дејствија и влијанија на уравнотежената и здрава исхрана на човекот.

  • Логистички информации