Loading...

Прехрамбена индустрија МАКС

Црвен пипер

артикал пакување
Црвена Слатка Мелена Пиперка 100g 30/1

Опис

Црвениот пипер е најпознат и најздрав зачин.

. Јадењата приготвени со црвен пипер го засилуваат лачењето на плувачката со што се олеснува пробавата на јагленихидрати. Ги потикнува различните излачувања во пробавен систем така да и тешко сварливата храна је прави полесна за организмот.

Црвениот пипер делува против проливот, го намалува развој на штетни микроорганизми, ја регулира работа на надбубрежната жлезда и го подобрува потењето.

  • Логистички информации