Loading...

Прехрамбена индустрија МАКС

Ако сакате да бидете дел од нашата компанија, сега ја имате можноста да ни се придружите.


Доколку сакате да аплицирате за вработување во "Макс", пратете го вашето CV.

Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи.


Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на "Макс".


Полето е задолжително
Полето е задолжително
Ве молиме прикачете doc, docx или pdf тип на документ.