Loading...

Прехрамбена индустрија МАКС

Fripsy Chicken Sticks Mega Pack

артикал пакување
Fripsy Chicken Sticks Mega Pack 130g 12/1

Опис

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: пченица, пченка, компир, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на чипс чадено пилешко месо.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

  • Логистички информации

1 pc – 130g; 12 pcs in box ( 400/265/165mm);
gross weight: 1.8044 kg
Pallet (120/80/276cm) 16 rows x 9 box = 144 boxes; 1728 pcs;
gross weight: 266.033 kg
Truck ( 1360/235/280cm) 33 pallets; 4752 boxes; ; 57 024 pcs;
gross weight: 8779.10 kg
20 ft container ( 590/235/239cm) 1894 boxes; 22 728 pcs;
gross weight: 3417.53 kg
40 ft container (1200/235/239cm) 3860 boxes; 46 320 pcs;
gross weight: 6864.98 kg
40 ft container High Cube ( 1200/235/269cm) 4360 boxes;
52 320 pcs; gross weight: 7867.18 kg