Loading...

Прехрамбена индустрија МАКС

Fripsy Chicken Sticks

артикал пакување
Fripsy Chicken Sticks 50g 25/1

Опис

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: пченица, пченка, компир, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на чипс чадено пилешко месо.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

  • Логистички информации

1 pcs – 50g; 25 pcs in box (396/263/165mm); 1.51kg
Pallet (120/80/276cm) 16 rows x 9 box = 144 boxes; 3600 pcs; 223,64kg
Truck (1360/240/280cm) 33 pallets; 4752 boxes; 118 800 pcs; 7380 kg
20 ft container (590/235/239cm) 1930 boxes; 48 250 pcs; 2914 kg
40 ft container (1200/235/239cm) 3930 boxes; 96 750 pcs; 5934 kg
40 ft container High Cube (1200/235/269cm) 4440 boxes; 111 000 pcs; 6704 kg