Loading...

Прехрамбена индустрија МАКС

Fripsy Sour Cream and Onion Sticks

артикал пакување
Fripsy Sour Cream and Onion Sticks 40g 25/1

Опис

Флипсот се састои од грижливо изберени состојки: пченка, пченица, компир, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на флипс павлака и кромид.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

  • Логистички информации

1 pcs – 40g; 25 pcs in box (400/265/230mm); 1.308kg
Pallet (120/80/265cm) 11 rows x 9 box = 99 boxes; 2475 pcs; 129.5kg
Truck (1360/240/280cm) 33 pallets; 3267 boxes; 81675 pcs; 4273kg
20 ft container (590/235/239cm) 1360 boxes; 34000 pcs; 1778kg
40 ft container (1200/235/239cm) 2776 boxes; 69400 pcs; 3631kg
40 ft container High Cube (1200/235/269 cm) 3133 boxes; 78235 pcs; 4097 kg