Loading...

Прехрамбена индустрија МАКС

Funky Ketchup Mega Pack

артикал пакување
Funky Ketchup Mega Pack 95g 12/1

Опис

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: компир, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на чипс кечап.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

  • Логистички информации

1 pcs – 95g; 12 pcs in box (400/265/230mm); 1,431kg
Pallet (120/80/265cm) 11 rows x 9 box = 99 boxes; 1188 pcs; 147,9 kg
Truck (1360/240/280cm) 33 pallets; 3267 boxes; 81 675 pcs; 4 500 kg
20 ft container (590/235/239cm) 1360 boxes; 34 000 pcs; 1788 kg
40 ft container (1200/235/239cm) 2776 boxes; 69 400 pcs; 3650kg
40 ft container High Cube (1200/235/269cm) 3133 boxes; 78 235 pcs; 4120 kg