Loading...

Прехрамбена индустрија МАКС

Funky Maccheroni Pizza

артикал пакување
Funky Maccheroni Pizza 35g 25/1

Опис

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: компир, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на чипс пица.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови

  • Логистички информации

1 pc – 35g; 25 pcs in box ( 400/265/210mm);
gross weight: 1.1750 kg
Pallet (120/80/276cm) 12 rows x 9 box = 108 boxes; 2700 pcs;
gross weight: 133.1 kg
Truck ( 1360/235/280cm) 33 pallets; 3564 boxes; 89 100 pcs;
gross weight: 4392.3 kg
20 ft container ( 590/235/239cm) 1465 boxes; 36 625 pcs;
gross weight: 1721.37 kg
40 ft container (1200/235/239cm) 2990 boxes; 74 550 pcs;
gross weight: 3513.25 kg
40 ft container High Cube ( 1200/235/269cm) 3370 boxes;
84 250 pcs; gross weight: 3959.75 kg