Loading...

Прехрамбена индустрија МАКС

Hip Hop Flips Pizza Taste Snack

артикал пакување
Hip Hop Flips со арома на пица 18g 30/1

Опис

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: пченка, компир, сончогледово масло, ориз и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на пица.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

  • Логистички информации

1 pc – 18g; 30 pcs in box ( 330/195/165mm);
gross weight: 0.7090 kg
Pallet (120/80/276cm) 16 rows x 14 box = 224 boxes; 6720 pcs;
gross weight: 165.016 kg
Truck ( 1360/235/280cm) 33 pallets; 7392 boxes; 221 760 pcs;
gross weight: 5445,53 kg
20 ft container ( 590/235/239cm) 3100 boxes; 93 000 pcs;
gross weight: 2197,90 kg
40 ft container (1200/235/239cm) 6300 boxes; 189 000 pcs;
gross weight: 4466,7 kg
40 ft container High Cube ( 1200/235/269cm) 7100 boxes;
213 000 pcs; gross weight: 5033,9 kg