31
години
искуство

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Основна ориентација на Макс е производство на високо-квалитетни и здрави производи врз основа на добрата пракса и на принципите на управување со квалитетот и безбедност на храната.

Покрај квалитетот и безбедността на храната посветени сме и на набавка на суровини со највисок квалитет, на квалитетна и навремена дистрибуција на нашите производи до потрошувачи.

Системот на Макс за управување со квалитет и безбедност на храната, како и континуираниот професионален развој на сите вработени целосно се базира на меѓународни и национални стандарди и прописи. Висок квалитет, посебно внимание кон едноставноста на подготовка и употреба, како и придонес кон здравјето на потрошувачите е наша постојана посветеност.

Не само сега туку и во иднина спремни сме со големо задоволство да продолжиме да ги исполнуваме желбите и потребите на нашите ценети потрошувачи, бидејки единствено нивната доверба ствара Макс квалитет.

Останете со нас MAKS. Останете со КВАЛИТЕТ.

НАЈПРОДАВАНИ

Fripsy Italian Mix Sticks

Последно од нашиот блог

Go to top