Contact Us

Адреса

ул. “Климент Охридски” б.б. 2400 Струмица, Македонија

Телефон

+389 34 320 877

E-mail

info@maks.mk

Press & Marketing

mare.bon21@gmail.com

Careers

Сега имате можност да ни се придружите!!!

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија „Макс“, испратете го вашето CV.

Сите апликации за работа ќе се третираат како доверливи.

Испраќањето на апликацијата за работа значи дека се согласувате вашите лични податоци да се користат за пополнување на слободните работни места во „Макс“.