Fripsy Oven Baked Ketchup

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: пченица, пченка, компир, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на чипс кечап.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

Логистички информации

25 пар. во кутија

1 пар. – 40гр. • (400/265/230мм.) • 1.308кг.

11 реда x 9 кутии = 99 кутии (2475 пар.)

Палета (120/80/265цм.) • 129.5кг.

33 палети; 3267 кутии; (81675 пар.;)

Камион (1360/240/280цм.) • 4273кг.

20 ft контејнер (590/235/239цм.)

1360 кутии • 34000 пар. • 1778кг.

40 ft контејнер (1200/235/239цм.)

2776 кутии • 69400 пар. • 3631кг.

40 ft контејнер High Cube (1200/235/269 цм.)

3133 кутии • 78235 пар. • 4097 кг.

Weight

40гр.

Packaging

25/1