Funky Doner Kepab

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: пченка, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на чипс донер кебап.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

Логистички информации

25 пар. во кутија ( 400/265/210мм.)

1 пар. – 40гр. • Бруто тежина: 1.2950кг.

12 реда x 9 кутии = 108 кутии (2700 пар.)

Палета (120/80/276цм.) • Бруто тежина: 146.06 кг.

33 палети; 3564 кутии (89 100 пар.)

Камион ( 1360/235/280цм.) • Бруто тежина: 4819.98 кг.

20 ft контејнер ( 590/235/239цм.)

1465 кутии • 36 625 пар. • Бруто тежина: 1897.17 кг.

40 ft контејнер (1200/235/239цм.)

2990 кутии • 74 750 пар. • Бруто тежина: 3872.05 кг.

40 ft контејнер High Cube ( 1200/235/269цм.)

3370 кутии • 84 250 пар. • Бруто тежина: 4364.15 кг.

Weight

40гр.

Packaging

25/1