Fripsy Chicken Sticks

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: пченица, пченка, компир, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на чипс чадено пилешко месо.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

Логистички информации

25 пар. во кутија (396/263/165мм.)

1 пар. – 50гр. • 1.51кг.

16 реда x 9 кутии = 144 кутии (3600 пар.)

Палета (120/80/276цм) • 223,64кг.

33 палети; 4752 кутии (118 800 пар.)

Камион (1360/240/280цм) • 7380 кг.

20 ft контејнер (590/235/239цм.)

1930 кутии • 48 250 пар. • 2914 кг.

40 ft контејнер (1200/235/239цм.)

3930 кутии • 96 750 пар. • 5934 кг.

40 ft контејнер High Cube (1200/235/269цм.)

4440 кутии • 111 000 пар. • 6704 кг.