Funky Salty Classic

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: компир, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на чипс лута пиперка.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

Логистички информации

25 пар. во кутија

1 пар. – 35гр.; ( 400/265/210мм.); Бруто тежина: 1.1725 кг.

12 реда x 9 кутии = 108 кутии; 2700 пар.

Палета (120/80/276цм.); Бруто тежина: 132.83 кг.

33 палети; 3564 кутии; 89 100 пар.

Камион ( 1360/235/280цм); Бруто тежина: 4383.39кг.

20 ft контејнер ( 590/235/239цм.)

1466 ккутии; 36 650 пар.; Бруто тежина: 1718.88 кг.

40 ft container (1200/235/239cm)

2990 кутии; 74 550 пар.; Бруто тежина: 3505.77 кг.

40 ft контејнер High Cube ( 1200/235/269цм.)

3370 кутии; ; 84 250 пар.; Бруто тежина: 3951.32 кг.

Weight

35 г.

Packaging

50/1