Funky Smoked Bacon

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: пченка, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на чипс чадена сланина.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

Логистички информации

25 пар. во кутија

1 пар. – 40гр.; ( 400/265/210мм.); Бруто тежина: 1.3025 кг.

12 реда x 9 кутии = 108 кутии (2700 пар.)

Палета (120/80/276цм); Бруто тежина: 146.87 кг.

33 палети; 3564 кутии; 89 100 пар.;

Камион (1360/235/280цм); Бруто тежина: 4846.71 кг.

20 ft контејнер ( 590/235/239цм.)

1465 кутии; 36 625 пар.; Бруто тежина: 1908.16 кг.

40 ft контејнер (1200/235/239цм.)

2990 кутии; 74 750 пар.; Бруто тежина: 3894.475 кг.

40 ft контејнер High Cube ( 1200/235/269цм.)

3370 кутии; 84 250 пар.; Бруто тежина: 4389.425 кг.

Weight

40гр.

Packaging

25/1