Funky Flips Snack with Peanuts

Состојките што ги користиме за да ги направиме нашите флипови се внимателно избрани: кикирики, пченичен скроб, палмино масло, декстроза, малтодекстрин, пченкарен скроб и зачини.

Соодветните технолошки процедури ја прават уникатната, добро позната форма, вкус и арома на нашите флипс со кикиритки.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

Логистички информации

100 пар во кутија ( 400/265/230мм)

1 пар. – 50г. ; Бруто тежина: 5,38 лг

8 реда x 9 кутии = 72 кутии (7200 пар.)

Палета (120/80/157цм); Бруто тежина: 393,56 kg

33 палети; 2376 кутии (237 600 пар.)

Камион ( 1360/235/280цм); Бруто тежина 12 782,88 кг.

20 ft контејнер ( 590/235/239цм.)

900 кутии; 90 000 пар.; Бруто тежина 4842 кг.

40 ft контејнер (1200/235/239цм.)

1900 кутии; 190 000 пар.; Бруто тежина: 10 222 кг.

40 ft контејнер High Cube ( 1200/235/269цм.)

1900 кутии; 190 000 пар.; Бруто тежина: 10 222 кг.

Weight

50g

Packaging

30/1