Funky Ketchup

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: компир, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на чипс кечап.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

Логистички информации

25 пар. во кутија

1 пар. – 35г; ( 400/265/210мм); бруто тежина: 1.1725 kg

12 rows x 9 box = 108 boxes (12700 pcs)

Палета (120/80/276цм.); бруто тежина: 132.83 кг.

33 палети; 3564 кутии; 89 100 пар.;

Камион ( 1360/235/280цм.); бруто тежина: 4383.39кг.

20 ft контејнер ( 590/235/239цм.)

1466 кутии; 36 650 пар.; бруто тежина: 1718.88 кг.

40 ft контејнер (1200/235/239цм.)

2990 кутии; 74 550 пар.; бруто тежина: 3505.77 kg

40 ft контејнер High Cube ( 1200/235/269цм.)

3370 кутии; 84 250 пар.; бруто тежина: 3951.32 кг.

Тежина

35 г.

Пакување

25/1