Funky Rotary Corn Flavour

Чипсот се состои од грижливо изберени состојки: пченка, масло и мешавини на зачини.

Соодветните технолошки постапки го формираат неповторливиот, препознатлив облик, вкус и арома на флипс со вкус на пченка.

Уживајте во неповторлива комбинација на вкусови.

Логистички информации

25 пар. во кутија

1 pc – 50g • ( 400/265/210mm) • Gross weight: 1.5475 kg

12 rows x 9 box = 108 boxes (2700 pcs)

Pallet (120/80/276cm) • Gross weight: 173.33 kg

33 палети; 3564 кутии (89 100 пар.)

Truck ( 1360/235/280cm) • Gross weight: 5719.89 kg

20 ft контејнер ( 590/235/239цм.)

1465 boxes; 36 625 pcs • Gross weight: 2267.09 kg

40 ft контејнер (1200/235/239цм.)

2990 boxes; 74 750 pcs • Gross weight: 4627.25 kg

40 ft container High Cube ( 1200/235/269cm)

3370 boxes • 84 250 pcs • Gross weight: 5215.07 kg

Weight

50g

Packaging

25/1